Cautare

62791 de rezultate pentru "un italian a inpuscat patronul unui club din timisoara" (6.97 secunde)
Victor Ponta, reactie INCREDIBILA despre DOSARUL STEAUA-UEFA Victor Ponta, premierul Romaniei, a declarat ca Steaua nu ar trebui exclusa de UEFA.
Patronul Sahtior Donetk, Rinat Ahmetov, acuzat in trecut ca avea legaturi cu Rusia, a reactionat dur dupa declansarea razboiului din Ucraina. "Putin este un criminal de razboi", a spus oligarhul.
Situatie incredibila in Vaslui acolo unde mai multi pacienti si-au riscat sanatatea dupa ce au folosit un tomograf defect. Patronul clinicii private a fost deja condamnat la inchisoare cu executare pentru ca a permis folosirea in continuare a aparatului
Astfel, nu doar a nemultumiti ci si patrunsi de dreapta credinta, 43 de parlamentari PDL, printre care se numara si presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, au depus la Parlament un proiect de lege care prevede declararea zilei de 30 noiembrie, in care se sarbatoreste Sfantul Andrei, ca zi libera, anunta Agerpres, cu cateva zile in urma.
"Gigi Becali va fi eliberat in doua saptamani" Invitat in platoul unei emisiuni de televiziune, Dumitru Dragomir a facut o declaratie surprinzatoare cu privire la Gigi Becali. Seful Ligii vorbea despre alegerile pentru presedintia LPF cand a afirmat ca este convins ca patronul Stelei ii va oferi votul lui.
Devenit guvernator al Tesalonicului dupa moartea tatalui sau, Sfantul Dumitru este considerat, in traditia populara romaneasca, patronul pastorilor. ... Sanmedru era considerat patronul pastorilor. ... - In unele zone, taranii il praznuiesc pe Sfantul Dimitrie, Izvoratorul de mir, ca fiind cel care a dat oamenilor vinul, folosit la Sfanta Impartasanie.
Patronul clubului Rapid Bucuresti, Victor Angelescu, a explicat de ce Marius Sumudica, liber de contract, n-a fost in calculele conducerii pentru inlocuirea lui Mihai Iosif. Adrian Mutu a fost instalat antrenor la Rapid, dar un alt preferat al fanilor, Marius Sumudica, n-a fost nici macar pe lista conducatorilor visinii.
Totodata, Claudiu Tusac este increzator in sansa sa de a-l invinge pe actualul primar al Mangaliei si, de asemenea, candidatul PSD nu s-a dat in laturi de la a arunca cu putin "venin" inspre candidatul PNL.
Sub genericul campaniei "Mandru sa fii roman", in Jurnalul National a aparut un articol despre o personalitate marcanta a medicinei romanesti, academicianul Laurentiu Mircea Popescu, descoperitorul telocitelor, articol din care puteti citi in continuare a doua parte. ... A urmat cursurile Liceului "Gh.
FRF a taiat in carne vie ieri la Adunarea Generala, a dezafiliat Universitatea Craiova, dar i-a facut orasului "cadou"
Fundasul Stelei este la un pas de un transfer la AC Milan, Pandurii Targu Jiu urmand sa primeasca 20 la suta din suma pe care o va incasa gruparea din Ghencea Transferul lui Vlad Chiriches la Steaua, realizat in iarna trecuta, ii poate aduce si acum bani echipei Pandurii Targu Jiu, fundasul central fiind foarte aproape de o mutare la AC Milan.
Chiar daca este tanara - are doar 20 de ani, Ioana Doaga nu vrea sa astepte pana la JO din 2016 si munceste din greu pentru implinirea visului sau.
Perfect adevarate afirmatiile aprigului sustinator al Stiintei, a carui iubire fata de culorile alb-albastre nu pot fi puse la indoiala. Intr-adevar, peste tot in lume fotbalul este o industrie si scoate bani din orice misca in jurul sau, iar suporterii sunt o importanta sursa de venit.
Dupa ce a aratat ca nu glumeste cu evaziunea din domeniul tutunului si din cel al bauturilor alcoolice si dupa ce a dat cartonas galben cluburilor de fotbal cu mari datorii la stat si a inchis trei cazinouri, ANAF a luat la control alimentatia publica si mai ales pe cea cu program prelungit, adica barurile, restaurantele de noapte, cluburile si alte locatii de acest gen.
Stiai ca deficitul de vitamina C afecteaza sinteza noradrenalinei, un neurotransmitator de la nivelul creierului, care poate determina aparitia starilor de astenie? Vitamina C naturala este un produs Zenyth lansat recent la Club Sofa din Bucuresti.
Actrita a profitat de liberul pe care l-au avut londonezii de Pastele catolic si a fost intr-o mini-vacanta in Emiratele Arabe Pentru ca in ultima vreme a avut mult de munca si a dorit sa finalizeze proiectele pe care le are in derulare, Delia Antal si-a permis o mini-vacanta in Dubai.
Am facut ochi cu totii in duplexurile unor zgarie-nori din buricul Romaniei, in capitala, am zarit 4x4 zburdand pe strazi (alea cu gropi, ce-i drept) si ne-am dres dimineata cu expresso dupa ce seara am petrecut la club. ... A unui print, ceea ce nu-i de colo.
In sala Belvedere a hotelului President, din municipiul Mangalia, a avut loc, sub genericul "Turism la Marea Neagra", deschiderea oficiala a Centrului de Dezvoltare a Turismului Transfrontalier Romania-Bulgaria, din cadrul Primariei Mangalia.
Joi, 2 octombrie, incepand cu orele 11:00, presa a avut ocazia sa descopere Tac Biliard, cel mai mare club din Romania, dedicat exclusiv pasionatilor de biliard si snooker. ... Sema Parc, nr 319, OB 19), a fost nimeni altul decat celebrul campion englez la snooker, Stephen Lee.
Italia este in doliu, in urma unui incident deosebit de grav intr-o discoteca de la Corinaldo, in apropiere de Ancona. ... Poate din cauza dispersarii unei substante iritante, tineri au fugit si s-au calcat unii pe altii in picioare.
google-analytics.com